еМагазин

Tag : нитумен

Бизнис ТОП СТОРИИ

„КИ-ЕМ“ го доби мултимилионскиот тендер на „Македонијапат“ за набавка на битумен

Редакција
ЈП „Македонијапат“ – Скопјепо распишаниот тендер за набавка на стоки – битумен 50/70 склучи договор со друштвото за промет на големо и мало, застапување, посредување...