еМагазин

Tag : нов концепт

Македонија

Наставниците од прво и четврто одделение ќе се обучуваат за новите наставни програми

Редакција
Летниот период ќе биде искористен за обука на наставниот кадар во прво и во четврто одделение, во кои од есен ќе почне да се спроведува...