еМагазин

Tag : Нова осигурување

Бизнис

Халкбанк купи осигурителна компанија

Редакција
По информацијата објавена од Македонската берза дека акциите на Нова Осигурување АД Скопје се продадоа за вкупно 3,2 милиони евра во две блок-трансакции, Халкбанк АД...
Бизнис

Продадени 350.000 акции од „Нова осигурување“ вредни 3,2 милиони евра

Редакција
Во две блок-трансакции вредни околу 3,2 милиони евра денес на Македонската берза се продадоа 350.000 акции од „Нова осигурување“ АД Скопје. Во првиот блок се...