еМагазин

Tag : Нова стоковна куќа

Бизнис

Васил Георгиев и Ленче Масева купија акции во струмичка Нова стоковна куќа

Редакција
Од Нова стоковна куќа АД Скопје преку Македонската берза информираат за зголемување на учество во сопственичката структура на акционери кои поседуваат над 5% од акциите....
Бизнис

Струмичка Нова стоковна куќа лани со добивка и зголемени приходи

Редакција
Нова стоковна куќа АД Струмица за периодот јануари-декември 2022 година оствари позитивен финансиски резултат искажан во неревидираниот Биланс на успех, информираат од Друштвото преку Македонската...
Бизнис

„Нова стоковна куќа“ ја зголеми добивката

Редакција
„Нова стоковна куќа“ АД Струмица во првите три месеци од годинава оствари добивка од 3,5 милиони денари, што подобрување на резулатот во однос на истиот...