еМагазин

Tag : одгледување

Бизнис ТОП СТОРИИ

Компаниите кои ќе одгледуваат канабис, 10% од нето-добивката ќе ја уплатуваат во Буџетот

Редакција
Владата на 88-та седница го утврди текстот на Предлог-законот за контрола на опојни дроги и психотропни супстанции, кој е усогласен со повеќе меѓународни акти. Една...