еМагазин

Tag : одговорни

ЖИВОТ

Филипче: Да се однесуваме одговорно и без паника, со што ќе го заштитиме здравствениот систем

Редакција
Граѓаните да применуваат примарно телефонска и електронска комуникација со здравствените установи, освен при неодложна здравствена потреба, и да се почитуваат стручните препораки од матичните лекари...