еМагазин

Tag : огласување

БАШ НИ Е ЌЕФ

ЗНМ, СЕММ и ИАБ ќе соработуваат за дигиталното огласување да се одвива во медиумите во Регистарот

Редакција
Потписниците на Меморандумот за соработка, во рамки на својата примарна дејност и цели, заеднички ќе дејствуваат и во корист на дополнително унапредување на работата на...