еМагазин

Tag : Општина Карпоша

Бизнис

„Македонски Телеком“ го доби тендерот на општина Карпош за мобилна телефонија вреден 128.000 евра

Никола Осило
Општина Карпош по распишаниот тендер за набавка на услуги за мобилна телефонија за потребите на Општина Карпош склучи договор со „Македонски Телеком“ – Акционерско друштво...