еМагазин

Tag : Пеце Цветковски

CHECK IN ТОП СТОРИИ

(Галерија) Додека не платите данок во странство, Македонија не може да ја засакате, вели Пеце од вила „Дихово“ во која гостите плаќаат колку сакаат

Силвана Жежова
Пеце Цветковски, кој 14 години развива алтернативен туризам во Дихово, во неговата светски позната Вила „Дихово“, е жив пример како со верба, работа и ентузијазам...