еМагазин

Tag : Педагошкиот факултет-Скопје

Македонија ТОП СТОРИИ

Најавените реформи во образованието неприфатливи за Педагошкиот факултет-Скопје

Редакција
Најнапред, ги поздравуваме сите напори за спроведување сериозни реформи во образованието, како и настојувањето за усовршување на квалитетот во воспитнообразовениот процес, стои во реакцијата на...