еМагазин

Tag : пелтечење

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Стресот од пандемијата со Ковид-19 го зголеми бројот на деца кои имаат проблеми со пелтечењето

Редакција
Пандемијата остави траги во развојот на децата. Според логопедите, поради стресот се зголеми бројот на децата на возраст од 4 до 4,5 години кои имаат...