еМагазин

Tag : пензиско

Бизнис

Владата ги продолжи роковите за барања на правото за остварување на пензиско и инвалидско осигурување

Редакција
Се продолжуваат роковите за поднесување барање за остварување на правата што произлегуваат од Законот за исплата на пензии и пензиски надоместоци од капитално финансирано пензиско...