еМагазин

Tag : пијалаци

БЕСПАРИЦА

Намален прометот во трговијата на мало со храна, пијалаци, тутун и автомобилски горива

Редакција
Во февруари годинава во споредба со истиот месец лани, гледано по групи и класи, зголемување на прометот е забележано во групата Трговија на мало со...