еМагазин

Tag : порибување

БАШ НИ Е ЌЕФ

Рудник САСА продолжува со поддршката за одржливост на рибниот фонд на езерото Калиманци

Редакција
Благодарение на тековната финансиска поддршка што ја обезбедува Рудник САСА, Здружението на риболовци – Спортски клуб „Шаран“ набави дополнителна количина риба за порибување на езерото...
Локално

САСА ја продолжува поддршката за одржливост на рибниот фонд во езерото Калиманци

Редакција
Благодарение на финансиската поддршка што ја обезбедува Рудник САСА, Здружението на риболовци – Спортски клуб „Шаран“ спроведе акција за обнова и дополнување на рибниот фонд...