еМагазин

Tag : поротници

Македонија ТОП СТОРИИ

Судскиот совет разреши тројца судии помеѓу кои и Стојанче Рибарев од Врховниот суд

Редакција
Судскиот совет на денешната 378 седница разреши тројца судии поради нестручно и несовесно вршење на судиската функција и донесе одлука за престанок на мандат на...