еМагазин

Tag : правници

ЖИВОТ

Здружението на правници Роми ќе биде на располагање на жртвите од „Јавна соба“

Редакција
Здружението на правници Роми одлучи доброволно и без никаков паричен надомест, да ги стави на располагање своите правни ресусни капацитети во интерес на жртвите од...