еМагазин

Tag : препознавање

ЖИВОТ

Како да ја препознаете дислексијата?

Редакција
Време е да се запознаеме и да ја подигнеме јавната свест за дислексијата. Здружението за дислексија „Ајнштајн“ и Капитол мол го резервираат октомври токму за...
18+

Како да ја препознаете сексуалната желба кај жената

Редакција
Кај мажите, сексуалната возбуда се препознава по ерекцијата, но како да ја препознаете кај жените? Кога жената е сексуално надразнета, во крвните садови кои се...