еМагазин

Tag : Преспа форумот за дијалог

Македонија ТОП СТОРИИ

Денеска и утре во Охрид и Отешево: Високи претставници од Европа и САД на „Преспа форумот за дијалог“

Редакција
Надградбата на пристапувањето кон ЕУ, следејќи го трендот што не само кај нас, туку и во регионот, но и во ЕУ, се наметна како стратешко...