еМагазин

Tag : преставки

Бизнис

Во првото полугодие најмногу преставки за исплата на штети од автомобилска одговорност и за осигуран имот, парични казни за две осигурителни компании

Редакција
Во првото полугодие годинава најбројни се претставките исплата на штети од автомобилска одговорност и за осигуран имот.  Најголем раст има кај бројот на претставки со...
Македонија

Антикорупциска прифати една од трите претставки на ВМРО-ДПМНЕ

Редакција
Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) денеска прифати една од трите претставки предложени од ВМРО-ДПМНЕ за прекршување на Изборниот законик и на Законот за...