еМагазин

Tag : пропис

Македонија

Уставен суд: Одлуката за промена на Уставот не е пропис и не подлежи на уставно-судска оценка

Редакција
Уставниот суд на денешната седница со мнозинство гласови ги отфрли двете иницијативи поднесени на собраниската Одлука за пристапување кон измена на Уставот на Република Македонија oд...