еМагазин

Tag : Психијатриска клиника

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Момче со аутизам било врзувано на Психијатриската клиника во Демир Хисар, надлежните го испитуваат случајот

Редакција
Салка Абдуловска, мајка на аутистично дете, на својот Фејсбук-профил објави дека нејзиното дете било врзувано на Психијатриската клиника во Демир Хисар и дома било пуштено...