еМагазин

Tag : Пуцско петрол

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Пуцко петрол“ го доби милионскиот тендер на општина Гостивар за набавка на масло за греење

Редакција
Општина Гостивар по распишаниот тендер за набавка на екстра лесно масло за домаќинство за греење (ЕЛ-1) за училишни објекти во територија на oпштина Гостивар и...