еМагазин

Tag : РАИ

Македонија

Од молк до дејствување: Поголемо вклучување на граѓаните и зајакната соработка за поефикасна борба против корупцијата

Редакција
Подигнување на јавната свест и поттикнување на активистите, новинарите и јавните службеници да создадат модел кој ќе создаде поефикасен начин за борбата против корупцијата, е...
Македонија

(Видео) Италијанската телевизија РАИ му посвети големо внимание на експремиерот Никола Груевски

Редакција
Експремиерот Никола Груевски на својот фејсбук-профил објави интервју дадено за познатата италијанска телевизија РАИ. Во рамките на емисијата „Исток-Запад“ беше даден целосен профил на експремиерот,...