еМагазин

Tag : Саша Лекиќ

Бизнис

Саша Лекиќ купи акции од „Макпетрол“

Никола Осило
„Макпетрол“ АД Скопје преку Македонска берза информира дека членот на Управниот одбор на компанијата Саша Лекиќ се стекнал со 10 обични акции од издавачот „Макпетрол“...