еМагазин

Tag : смртни

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Нови седум смртни случаи од компликации од грип

Редакција
Во текот на изминатата недела (од 11 март до 17 март), регистрирани се седум смртни случаи од компликации од грип, два од кои со датум...