еМагазин

Tag : Снешка Илиќ

ЖИВОТ

Жените маршираа, бидејќи трпението им е на црвено

Редакција
„Денес маршираме за да покажеме дека трпението ни е на црвено! Денес маршираме за да покажеме дека веќе нема да толерираме празна реторика! Не прифаќаме...