еМагазин

Tag : Софија Караманолева

Да помогнеме

Итно и е потребно лекување: Софи има 22 месеци и веќе е оперирана од високомалиген тумор

Редакција
Софија Караманолева има само 22 месеци, а веќе е оперирана од високо малиген тумор неуроектодермален тумор на рбетниот мозок.Итно и е потребно лекување во Турција....