еМагазин

Tag : Советот на ЈО

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Што пишува во биографијата на новиот претседател на Советот на јавни обвинители, Ацо Колевски

Редакција
Ацо Колевски е избран за нов претседател на Советот на јавните обвинители. Тој доби едногласна поддршка од членовите на Советот и немаше противкандидати. Колевски е...