еМагазин

Tag : списоци

БЕСПАРИЦА ТОП СТОРИИ

Детална листа: Објавени списоците на корисници на финансиска помош за енергетската криза

Редакција
Министерството за труд и социјална политика (МТСП) на својата веб-страница ги објави списоците на корисници на финансиска поддршка согласно Законот за финансиска поддршка на ранливи...