еМагазин

Tag : финансиска помош

БЕСПАРИЦА ТОП СТОРИИ

Детална листа: Објавени списоците на корисници на финансиска помош за енергетската криза

Редакција
Министерството за труд и социјална политика (МТСП) на својата веб-страница ги објави списоците на корисници на финансиска поддршка согласно Законот за финансиска поддршка на ранливи...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Фирми повторно ја злоупотребиле државната помош, ќе има кривична одговорност

Редакција
Работодавачи кои поднеле и добиле финансиска поддршка за исплата на плата на вработените за октомври, во рамки на четвриот пакет мерки, не ја исплатиле платата...