еМагазин

Tag : старатели

БЕСПАРИЦА

Старатели можат да отворат сметка во друга банка за немоќни лица кои претходно имале во „Еуростандард банка“

Редакција
Надлежниот центар за социјална работа назначува старател за посебен случај на корисници на парични права од социјална заштита, (корисници на надомест за помош и нега...