еМагазин

Tag : Стефанија Гаштарска

ТОП СТОРИИ Убава приказна

Сонот стана реалност: Стефанија Гештарска стана првата македонска балерина која се вработи во светски познатиот театар Бољшој

Редакција
Балерината Стефанија Гаштарска стана првата балерина од Македонија која се вработи во светски познатиот театар Бољшој, во Москва. Со ова, сонот стана реалност на Гаштарска...
ТОП СТОРИИ Убава приказна

(Фото) Македонската балерина Гаштарска која учи во Бољшој, бренд-амбасадор на светски познатиот „Гришко“

Редакција
Балерината Стефанија Гаштарска од Македонија која учи во главното државно балетско училиште Бољшој во Москва, едно од најпознатите училишта за балетски уметници во светот, и...
БАШ НИ Е ЌЕФ ТОП СТОРИИ

Македонско девојче прогласено за најдобар ученик во светски познатото балетско школо Бољшој

Редакција
Балерината Стефанија Гаштарска од Македонија која учи во главното државно балетско училиште Бољшој во Москва, едно од најпознатите училишта за балетски уметници во светот, е...