еМагазин

Tag : СТЕМ предавачи

Техно

Започна третиот Камп за високотехнолошка извонредност во Охрид на Македонија2025

Редакција
Денеска започна третото издание на Охрид кампот за високотехнолошка извонредност на Македонија2025, кој ќе се одржи од 19 до 25 јули 2023 година во Охрид....