еМагазин

Tag : Стоимен Стоилов

Да помогнеме

Апел: На Стоимен Стоилов му треба помош да ја преброди зимата

Редакција
Откако на социјалните мрежи се појавија фотографии на кои се гледаат тешките услови за живот на 60 годишниот Стоимен Стоилов од село Цера, започна акција...