еМагазин

Tag : стоматолошки ординации

Балкан

Асоцијацијата на стоматолози од Лерин бара од граѓаните, доколку патувале во Македонија да помине време пред да ги посетат ординациите

Редакција
Оние кои посетиле региони со зголемена ендемија на коронавирусот или биле во контакт со такви лица да не доаѓаат во ординациите, ако не поминале седум...