еМагазин

Tag : свест

ЖИВОТ

Компанијата Мерк во глобална кампања за подигнување на јавната свест за различните типови на тироидни пореметувања

Редакција
Мерк, водечката научна и технолошка компанија, под мотото „Многуте лица на тироидната жлезда – Аларм за свест“ од денеска започнува глобална кампања за подигнување на...
БАШ НИ Е ЌЕФ

ТРИ покренува кампања за подигнување на свеста за читањето: Фраерски е да се чита

Редакција
Под мотото „ Фраерски е да се чита – недела на кул книги во ТРИ“ Издавачкиот центар ТРИ од 2 април почнува кампања за подигнување...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Џентлмените на мотори во Скопје собраа 2.242 долари

Редакција
Шест милиони долари се собрани како донации во рамки на движењето „The Distinguished Gentleman’s Ride“ кое годинава обедини 110.000 моторциклисти од 630 градови во 100...