еМагазин

Tag : техничар

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Медицински техничар од Шведска во поддршка на колегите на Инфективна клиника

Редакција
Ханс Јорген Михаел Селберг е медицински техничар од Шведска којшто пристигна во нашата држава на 4 август преку европскиот механизам за цивилна заштита за да...