еМагазин

Tag : транспортни

Бизнис

За една недела 13 прекршувања на уредбите и протоколите при транспорт на работници во Штип, Кавадарци и Скопје

Редакција
Транспортниот инспекторат од 10 до 16 јуни, при 274 надзори, забележал 13 прекршувања на уредбите и протоколите, од кои три кај посебен меѓуопштински линиски превоз...