еМагазин

Tag : труници

ЖИВОТ

Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки за корона вирусот

Редакција
Се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки...