еМагазин

Tag : трусни

Македонија ТОП СТОРИИ

Во кои делови на Македонија се регистрирани најсилните земјотреси

Редакција
Неколку земјотреси регистрирани деновиве на Балканскиот полуостров, вклучувајќи го и катастрофалниот во Албанија, беа почуствувани и во Македонија. Во Македонија најтрусно подрачје е Вардарската долина....