еМагазин

Tag : туѓа нега

Македонија

Две нови комисии за туѓа нега за прв пат формирани за Прилеп, Гевгелија и oколните општини

Редакција
Министерството за здравство информира дека за прв пат формирани се две нови Комисии за туѓа нега (Комисија за издавање на конзилијарно мислење за корисниците на...
БЕСПАРИЦА

Граѓаните во услови на пандемија имаат проблем со остварување на правото на надоместок на помош и нега од друго лице

Редакција
Граѓаните во услови на пандемија имаат проблем со остварување на правото на надоместок на помош и нега од друго лице. За проблемот е информирана Владата,...