еМагазин

Tag : улично осветлување

Локално

Карпошани излегуваат од мрак, ќе свети секоја втора улична светилка, вели Јакимовски по реакцијата на граѓаните

Редакција
Градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски, ќе го менува начинот на штедење на струја кога станува збор за улично осветлување. Од целосен мрак низ улиците...