еМагазин

Tag : УВ-индекс

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Зголемени температури и високо УВ-зрачење: Препораки за заштита на здравјето

Редакција
Поради високите температури кои деновиве ја зафатија територијата на државата, Министерството за здравство апелира граѓаните да ги почитуваат општите препораки за заштита на здравјето, а...