еМагазин

Tag : ВФП Фонд менаџмент

Бизнис

ВФП фонд менаџмент доби одобрение за управување со доброволен пензиски фонд

Редакција
Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување – МАПАС информира дека ВФП фонд менаџмент АД Сскопје достави Известување до Агенцијата за извршениот упис на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Започна со работа четврто пензиско друштво ВФП Фонд менаџмент

Редакција
Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување – МАПАС информира дека на ден 31.05.2022 година издаде дозвола број 04 за основање на друштво за...