еМагазин

Tag : пензиско друштво

Бизнис ТОП СТОРИИ

Започна со работа четврто пензиско друштво ВФП Фонд менаџмент

Редакција
Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување – МАПАС информира дека на ден 31.05.2022 година издаде дозвола број 04 за основање на друштво за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Словенечка Заваровалница Триглав достави барање за трето пензиско друштво на пазарот

Редакција
Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување – МАПАС ја известува пошироката јавност дека Заваровалница Триглав д.д. од Република Словенија достави Барање за основање...