еМагазин

Tag : Вкусот на Скопје

БАШ НИ Е ЌЕФ

Програмата на Вкусот на Скопје ’19 дефинитивно ќе Ви го разбуди апетитот!

Редакција
Она што најубаво го опишува месец мај во Скопје се топлите бранови и бескрајните дружби со најблиските во парк. Од оваа година месец мај добива...
БАШ НИ Е ЌЕФ

На 18-19 мај прв фестивал на улична храна “Вкусот на Скопје”!

Редакција
Кога ќе се спомне пролет во Скопје, помислуваме на зелените прекривки на Градскиот парк, свежината на високите дрвја и неповторливите дружби со пријателите. Токму таму,...