еМагазин

Tag : Владимир Богоев

ЖИВОТ

Почина Владимир Богоев, новинар и еден од основачите на дневниот весник „Дневник“

Редакција
Почина новинарот Владимир Богоев, и еден од основачите на дневниот весник „Дневник“. „Си замина мојот татко, а ваш другар и пријател Владимир Богоев. Тажен сум...