еМагазин

Tag : Војдан Јорданов

Бизнис

Војдан Јорданов назначен за извршен директор на „Триглав Осигурување“

Редакција
Одборот на директори на „Триглав Осигурување“ АД Скопје го назначи Војдан Јорданов за извршен директор на „Триглав Осигурување“ АД, Скопје, со мандат од четири години,...
Бизнис

Војдан Јорданов избран за нов член на Одборот на директори на „Триглав Осигурување“

Редакција
Собранието на акционери на „Триглав Осигурување“ на вчерашната седница го избра Војдан Јорданов за нов член на Одборот на директори на компанијата, соопшти компанијата преку...