еМагазин

Tag : триглав осигурување

БАШ НИ Е ЌЕФ ТОП СТОРИИ

Триглав Осигурување Живот со поддршка за малиот генијалец Македон

Редакција
Малиот талентиран деветгодишник од Тетово, Македон Димитровски, ѝ стана познат на јавноста поради неговите академски вештини и интелектуални капацитети, а неодамна постигна уште еден успех...
Бизнис

Tриглав осигурување со раст на добивката

Редакција
Tриглав Осигурување АД Скопје заклучно со 30.09.2023 година оствари нето добивка од работењето во износ од 68,6 милиони денари, што претставува раст од 32,3 милиони...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Ѓорѓе Војновиќ реизбран за главен извршен директор на Триглав осигурување

Редакција
Собранието на акционери на Триглав осигурување АД Скопје на седница на 14.07.2023 година, го реизбра Ѓорѓе Војновиќ за член на Одборот на директори – главен...
Бизнис

Ѓорѓе Војновиќ реизбран за член на Управниот одбор на Триглав осигурување

Редакција
Ѓорѓе Војновиќ е реизбран за член на Управниот одбор на Триглав осигурување АД Скопје, соопштија од Друштвото преку Македонската берза. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ Триглав осигурување лани...
Бизнис

Tриглав Осигурување во првиот квартал со добивка

Редакција
Tриглав Осигурување АД Скопје заклучно со 31.03.2023 година оствари нето добивка од работењето во износ од 120 илјади денари, соопшти Друштвото преку Македонската берза.  -Нето...
Бизнис

Триглав осигурување лани со зголемена добивка

Редакција
Tриглав Осигурување АД Скопје заклучно со 31.12.2022 година оствари нето добивка од работењето во износ од 40,5 милиони денари, која е за 12 милиони денари...
Бизнис

A1 Македонија заедно со Триглав Осигурување: Со A1 Combo за прв пат и осигурување на домот

Редакција
Како компанија која е докажан водач во дигиталниот свет и посветена на креирање продукти и услуги кои секогаш нудат дополнителна вредност за корисниците, А1 Македонија...
Бизнис

Tриглав Осигурување со зголемена добивка во првите девет месеци

Редакција
Tриглав Осигурување АД Скопје заклучно со 30.09.2022 година оствари нето добивка од работењето во износ од 36.312 илјади денари, што е за 5.145 илјади денари...
Бизнис

Триглав осигурување лани работел со добивка

Редакција
Tриглав Осигурување АД, Скопје заклучно со 31.12.2021 година оствари нето добивка од работењето во износ од 28.372 илјади денари, информира компанијата преку Македонската берза. „Нето...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Склучен еден од најголемите договори за осигурување на живот во државата: Триглав Осигурување Живот ќе ги осигура вработените во Раде Кончар и Смелт-ИНГ

Редакција
Триглав Осигурување Живот во следните 20 години ќе ги осигурува вработените на Раде Кончар -ТЕП, Раде Кончар – Сервис и поправка на електрични производи ДОО...