еМагазин

Tag : водена

МОЈ СТАВ ТОП СТОРИИ

„Мрчаторите“ од Фејсбук не дојдоа на отворениот ден во Цементарница Усје, да видат дека фабриката не може да работи без филтрите

Редакција
На отворениот ден во Цементарница Усје, која секоја сезона е на удар кога ќе почнат проблемите со загадувањето, не дојдоа „загрижените“ граѓани кои по цели...